Sabtu, 29 Oktober 2011

Baju Hitam Belang Putih-Baju Kanak-kanak

 KOD : BB11
SAIZ : Free Saiz
Harga : RM 10

Jumaat, 28 Oktober 2011

Sweater Barbie

KOD : BB10
SAIZ : 16
HARGA : RM 15
SOLD
CONDITION : Pemegang Zip sweater tercabut

Khamis, 27 Oktober 2011

Seluar X-Men dan T-shirt

 KOD : BB 08
SAIZ : 1
HARGA : RM 5
SOLD
(Juga ada warna Kuning dan Peach)

Selasa, 25 Oktober 2011

dISNEY baby

 Baju

 Seluar

KOD : BB 07
SAIZ : 12-18 BULAN
HARGA : RM 8
SOLD

Isnin, 24 Oktober 2011

T-Shirt Tom and Jerry

 Baju

 Seluar

KOD : BB 06
SAIZ : L
HARGA : RM 7
SOLD

Ahad, 23 Oktober 2011

Romper Kuning


KOD : BB 05
SAIZ : 1
HARGA : RM 7 

Romper Rabbit-Biru Kuning

  KOD : BB 04
SAIZ : 1
HARGA : RM 8

Selasa, 18 Oktober 2011

Pigeon New Born


 KOD : MCS 66
SAIZ : NEW BORN
HARGA : RM 10
SOLD

Romper Ciso Baby


KOD : BB 03
SAIZ : 1
HARGA : RM 9
SOLD

Isnin, 17 Oktober 2011

Romper Rabbit


KOD : BB 02
HARGA : RM 8
SAIZ : 1
SOLD

Romper Hijau Kuning


KOD : BB 01
SAIZ : 1
HARGA : RM 8
SOLD

Tempahan Anies

Ini tempahan urgent gak. Nak hari Jumaat lepas. Kena berkorban waktu tido dibuatnya untuk siapkan tempahan urgent nie. Tak pelah yang penting dapat duit. Walaupun sikit, Dilaz akan simpan sampai banyak. Betultak? Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit kan

Meh tengok

 
dan selepas di Frame Saiz 8R


Harga : RM 30

Sabtu, 15 Oktober 2011

DILAZ COLLECTION ENTERPRISE

Pergi kedai beli kain,
Beli kain di kedai Seri,
Impian kini menjadi kenyataan,
Mendaftar sudah perniagaan sendiri.

DILAZ COLLECTION ENTERPRISE nama diberi,
Disokong suami dan pilihan hatiku,
Masih baru dalam bisnes ini,
Semoga bisnes berkembang maju.
 
huhuhu..... Saya berpantu. Entah lintang pukang dibuatnya. Dilaz nak maklumkan kepada semua yang perniagaan Dilaz telah berjaya didaftarkan di SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia). Itu memang impian Dilaz dari dulu. Dengan berkat sokongan suami dan nasihat kawan, Dilaz pun daftarkan perniagaan ini. 
 
 
Diharap selepas ini perniagaan Dilaz akan berkembang maju dan impian Dilaz nak ada satu kedai sendiri tercapai suatu hari nanti. Amin

Jumaat, 14 Oktober 2011

Tempahan dari rakan Facebook

Ini adalah tempahan dari rakan Facebook Dilaz..... Adik Massyuliana Atiqah. Adik nie tempah cross-stitch frame. Dia nak urgent. Alhamdulillah Dilaz dapat siapkan secepat yang mungkin. Terima kasih Adik atiqah. Nanti orderlah lagi dan jangan lupa promote pada kawan2 tau.

Inilah hasilnya

Harga : RM 15

Sabtu, 8 Oktober 2011

Facebook Page Cross-stitch Dilaz Collection

Salam semua.
Dah lama bergiat dalam Cross-stitch baru ada masa nak buat Page sendiri dalam Facebook. Itu pun sebab kawan Dilaz (Anies) bagi cadangan buat Pages dalam Facebook. Jadi Dilaz pun buatlah. Sesiapa yang minat, bolehlah LIKE kat Page Cross stitch tu. Nak like, KLIK SINI


Jumaat, 7 Oktober 2011

Novel- Mahligai Cinta

 .
.
.


KOD : BN 08
HARGA : RM 12
SOLD TO ANIES

Khamis, 6 Oktober 2011

nOVEL-Sayangku Merajuk

 .
.
.

KOD : BN 06
HARGA : RM 17

Rabu, 5 Oktober 2011

Novel- Kaulah Satu

 .
.
.


KOD : BN 05
HARGA : RM12

Selasa, 4 Oktober 2011

jEANS Brand S & K ladies

 .
.
.
KOD: BN 04
SAIZ : L
HARGA :RM 52

Isnin, 3 Oktober 2011

Sweater


KOD : BN 02
SAIZ : L
HARGA : RM 42
BRAND : BALENO

Ahad, 2 Oktober 2011

Seluar Jeans-Saiz 30

.
.
.
 
 KOD : BN 03
SAIZ : 30
HARGA : RM 27

Blouse

 KOD : BN 01
Saiz : Free Size
Harga : RM 23

Sabtu, 1 Oktober 2011

Tempahana Nana

Nana tempah untuk digantung di kereta.. macam ni

 Harga RM 5

Jumaat, 30 September 2011

Tempahan Diana

HP Charm lagi...

Harga RM 3.50

Khamis, 29 September 2011

Tempahan June

Cross-stitch Frame


Harga RM 20

Rabu, 28 September 2011

Tempahan Zura

Zura tempahCross-stitch nama yang boleh digantung di kereta. Jadi Dilaz tambah tali di atasnya untuk di gantung di dalam kereta.

Design macam nie RM 7

Dan yang nie

RM 6 je

Selasa, 27 September 2011

Tempahan Ika

Cross-stitch keychain dibuat untuk tempahan Ika. Ika minta tulis nama Ika rizal dan di tengah-tengah tulisan letak dua biji buah strawberry. 

Harga RM 7

Isnin, 26 September 2011

Tempahan Farhana dan Mastura

Tempahan nie dah siap dan dah diberi kepada Farhana dan juga Mastura. Mereka berdua nak HP Charm. Comel sangat. Suka tengok. Mereka berdua pun suka. Bile orang suka, Dilaz lagi suka sebab orang suka cara kerja kite.

Sabtu, 24 September 2011

Tempahan Diyana

Diyana buat tempahan key chain Cross-stitch. Keychain nie kalau comel2 cantik.

Harga RM 8


Dilaz tengah reka design untuk keychain nie. Nak buat design lebih menarik

Jumaat, 23 September 2011

Tempahan dari Eisya

Ini pula tempahan dari Eisya. Eisya minta buat Cross-stitch yang boleh gantung kat kereta. Mari tengok hasilnya

Harga RM 8

Khamis, 22 September 2011

Tempahan Pertama 2011- Ayu

Inilah tempahan pertama Dilaz untuk tahun 2011. Tempahan dari Ayu. Ayu minta Dilaz buat Cross-stitch untuk Frame. Inilah hasilnya

Harga RM 15
Cantik tak? Kalau berminat boleh buat tempahan

Jumaat, 16 September 2011

Tempahan Cross-stitch

Salam semua. 
Lama Dilaz tak update blog nie. Asyik update blog personal je sampai lupa blog bisnes.huhuhu. Hari ini Dilaz nak update blog nie dengan Tempahan Cross-stitch. Dilaz nak buka tempahan kepada sesiap yang berminat untuk tempah Cross-stitch sebagai hadiah dan cenderahati di majlis kawan-kawan. Sesiapa berminat bolehlah e-mail Dilaz di fadilaz2983@gmail.com.

Harga bergantung pada design dan saiz cross-stitch tersebut. Ini antara Cross-stitch yang telah Dilaz buat. 


Dilaz buat cross-stitch frame dan juga key chain. Nak order untuk cenderahati pun boleh. Lepas nie Dilaz update semua tempahan yang telah dibuat dan customer Dilaz pun dah ambil. 

Khamis, 28 Julai 2011

LUCKY dRAW untuk Vote Qistina


* Sticky Post*

Dilaz nak minta jasa baik kawan2 semua vote QISTINA untuk Contest 





Cara-caranya:


2. Like Gambar QISTINA


3. Tinggalkan komen di page gambar FB.

Dilaz akan kira mengikut nama penyumbang vote.. Ajaklah kawan2 dan sedara mara tolong Vote Dilaz.
Hadiah pasti menarik. Tolong Dilaz erk

Tarikh Tutup:
28 JULAI 2011

Terima kasih kerana sudi Vote Qistina
Make Your Own Gifts Here

Sabtu, 9 Julai 2011

Selipar

KOD : MCS 65
HARGA : RM 5
SAIZ : 16

Jumaat, 8 Julai 2011

Selipar Baby Cats


KOD : MCS 64
HARGA : RM 5
SAIZ : 16

Khamis, 7 Julai 2011

Selipar Bata

 Brand Bubble Gummers
KOD : MCS 63
HARGA : RM 5
SAIZ : 6

Rabu, 6 Julai 2011

Selipar Barbie

 KOD : MCS 62
HARGA : RM 5
SAIZ : 5-6
Tepi kasut belah dalam nampak sikit warna kuning sebab gam kasut tersebut. luaran ok

Selasa, 5 Julai 2011

Skirt Kanak-kanak


 KOD : MCS 61
HARGA : RM 10
SAIZ : 14

SOLD

Isnin, 4 Julai 2011

Kasut Miao miao

 KOD : MCS 60
HARGA : RM 5
SAIZ : 17
kotor sikit di permukaan depan kasut dan 2 manik tertanggal

Ahad, 3 Julai 2011

T-Shirt lengan panjang

KOD : MCS 59
HARGA : RM 10
SAIZ : 10

SOLD

Sabtu, 2 Julai 2011

Selipar merah

KOD : MCS 58
HARGA : RM 5
SAIZ : 14

Template by:

Free Blog Templates