Isnin, 28 Februari 2011

GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE

 STICKY MODE UNTIL 28/02/2011
Salam semua. 

Saya nak buat Giveaway sempena pembukaan BLOGSHOP DILAZ COLLECTION, hak milik persendirian Dilaz aka DILAZ FAMILY. Harap-harap dapat sambutan dari anda semua. Good Luck and Thank You.

GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE
 GA bermula (23 JANUARI 2011- 28 FEBRUARI 2011)

Syarat penyertaan mudah sahaja. Sila lihat di bawah. 

SYARAT2x YER
1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
2. Follow blog  ini, dan ini ( ADA 2 BLOG KENA FOLLOW TAU) 
3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog DILAZ FAMILY
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia). Kalau lebih tag lagi baik
5. Tinggalkan url penyertaan uools dan alamat e-mail di ruangan komen di blog DILAZ FAMILY
 ITU SAJE SYARAT YER

Hadiah untuk pemenang GA :
HADIAH UTAMA : SATU SET DHIA PERFUME  
HADIAH SAGUHATI : 2 KAD CROSS-STITCH (UNTUK 2 PEMENANG BERTUAH)
dan
HADIAH untuk FOLLOWER BERTUAH : CROSS-STICH BERFRAME 
( UNTUK FOLLOWER KE-123 blog DILAZ FAMILY dan FOLLOWER KE-29 blog DILAZCOLLECTION)

Gambar hadiah akan diupload kemudian...^__^).
 Jom ramai2x sertai.. 

MARI-MARI SINI...TENGOK MURAH-MURAH

MARI....MARI SINI.....DEKAT JANGAN TAK DEKAT. 

Meh tengok banyak barang ada dijual di sini. Macam-macam ada.

Boleh KLIK PADA LABEL DI SIDEBAR BLOG INI.

Ada DHIA PERFUME........Ada NOVEL CINTA..... 
Ada BUKU ILMU........Ada BAJU KANAK-KANAK.......
Ada BAJU KURUNG DEWASA & KANAK-KANAK.......
Ada BARANGAN CROSS-STITCH dan MACAM-MACAM ada lagi.


Bagi Pembelian DHIA PERFUME, Kotak pertama RM 19.90 
manakala kotak kedua diberi diskaun 50% (RM 9.90). 
Jika membeli lebih daripada 5 kotak, diberikan 1 kotak dengan 
PERCUMA (BUY 5 FREE 1)

 P/S : Semua harga tidak termasuk kos penghantaran.



CROSS-STITCH FRAME- CSF 06


Buah Oren
KOD : CSF 06
HARGA : RM 20 
*Harga tak termasuk kos pos

SAIZ : 5R

Sabtu, 26 Februari 2011

CROSS-STITCH FRAME- CSF 05


 KOD : CSF 05
HARGA : RM 20
SOLD TO FIRDA

Khamis, 24 Februari 2011

CROSS-STITCH FRAME- CSF 04

 
Bear A
KOD : CSF 04
HARGA : RM 20 
SAIZ : 5R 
SOLD



Jumaat, 18 Februari 2011

PADDINGTON BEAR - NEW ITEM

PADDINGTON BEAR 8" PLUSH WITH SUITCASE
KOD : BR 01
HARGA : RM 50 (N.P: RM 65)




PADDINGTON BEAR 10" PLUSH WITH GOLFBAG
KOD : BR 02
HARGA : RM 60 (N.P: RM 75)



PADDINGTON BEAR 17" PLUSH BACKPACK
KOD : BR 03
HARGA : RM 130 (N.P: RM 160)
PADDINGTON BEAR 16" PLUSH WITH SUITCASE
KOD : BR 04
HARGA : RM 115 (N.P: RM 145)



DENGAN PEMBELIAN BEAR DI ATAS, DIBERI SEKOTAK DHIA PERFUME SECARA PERCUMA. 
HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN 

CROSS-STITCH FRAME- CSF 03


ROSE
KOD : CSF 03
HARGA: RM 15
*harga tidak termasuk kos pos
SAIZ FRAME : 3R

Khamis, 17 Februari 2011

GELANG TANGAN ZULIAN


 CODE: G 01
PRICE: RM 90( OFFER)
NORMAL PRICE : RM 104 


Selasa, 15 Februari 2011

CROSS-STITCH FRAME- CSF 02

  KOD : CSF 02
HARGA : RM 20
SOLD

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 09

 BAYANGAN RINDU
Penulis ANIS AYUNI


KOD : NV 09
HARGA : RM 17
Bil Mukasurat : 576 m/s
SOLD TO CHA

Sinopsis :
Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagai angin lalu menyapa hati Iddya tatkala dia duduk bertemankan Umar Aisy di bawah pohon jacaranda. Namun perasaan itu diabaikan begitu sahaja kerana ketika itu hatinya dibuai rasa cinta terhadap Baein, yang juga teman sekelasnya. Andaian Iddya; cinta anak-anak sekolah tidak akan sampai ke mana terbukti benar apabila Baein mengalih cinta kepada gadis lain. 

Pertemuan dengan Lufti pula melahirkan rasa cinta yang begitu mendalam. Tapi malangnya, ikatan itu terputus di tengah jalan dan menimbulkan konflik kejiwaan kepada dirinya. Lalu Iddya mencurah resah gelisah, duka kecewa dan menangis hiba di depan Umar Aisy yang tidak jemu-jemu memujuk dengan kata-kata yang mendamaikan perasaan.


Isnin, 14 Februari 2011

BUNDLE BUKU-BK 04

 KOD : BK 04
HARGA : RM 20
Kos Pos : RM 6


BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 08

 SELAGI ADA DIA
Penulis "AISYA SOFEA"
 KOD : NV 08
HARGA: RM 17
Bil Mukasurat :503m/s

Sinopsis:
Pertemuan tanpa dirancang telah membuka pintu hati Arianni untuk mengenal erti cinta. Apatah lagi, lelaki itu berjanji menjadikan dia sebahagian hidupnya, berjanji bahawa segalanya mampu ditangani dan berjanji akan mempertahankan cinta mereka.

Namun kasih yang disulam, janji yang dimaterai terlerai akhirnya bila terbongkar satu rahsia yang tidak terduga. Sebagai wanita bermaruah, Arianni nekad menoktahkan segala impian. Cinta pertamanya harus dibuang jauh daripada kotak ingatan. lelaki itu bukan untuknya.
Tahun berlalu...hadirlah lelaki baru dalam hidupnya. Sayangnya, pintu hati dia masih tertutup rapat. Rasa terluka masih ada. Baginya, cinta kedua tidak membawa sebarang makna, tiada keikhlasan, tiada kejujuran. Lalu bagaimana? Selama manakah lagi harus dia tunggu untuk mengecap nikmat kebahagiaan? Terlalu memilihkah dia?

 

BUNDLE BUKU-BK 03


TAJUK : MAKAN GAJI TETAPI KAYA
KOD : BK 03
HARGA : RM8

SINOPSIS BUKU:

Adakah anda cukup selesa dengan kerja makan gaji dan tiada niat berhenti kerja?
Adakah anda berasa gaji yang diterima sekarang setiap bulan belum cukup?
Adakah anda ingin tahu rahsia bagaimana menjana pendapatan tambahan sambil bekerja makan gaji?

Jika jawapan anda ya, bacalah buku ini. Banyak perkara yang bakal anda pelajari.

P/S : Harga tidak termasuk kos penghantaran.


Ahad, 13 Februari 2011

CROSS-STITCH CARD- CSC 04



 KOD : CSC 04
HARGA : RM 4

 

BUNDLE JEANS+BLOUSE

 KOD : MCS 26
HARGA RM 15
SIZE :14
CONDITION: 4/5
SOLD




 KOD : MCS 27
HARGA RM 10
SIZE :3
CONDITION:4/5
Sold


 KOD : MCS 28 (BABY KIKO)
HARGA : RM 15
SIZE :L
Sold to Farah

P/S : Harga tidak termasuk kos penghantaran. Jika berminat boleh e-mail saya di fadilaz2983@gmail.com atau SMS di 019-7270181
 
 MENCARI HADIAH UNTUK SESEORANG, KLIK SINI UNTUK INFO

Sabtu, 12 Februari 2011

CROSS-STITCH FRAME- CSF 01


Buah Strawberi
KOD : CSF 01
Harga : RM 20
*Harga tidak termasuk kos pos
SAIZ FRAME : 5R 
Bentuk Frame mungkin berubah


BUNDLE GAUN & BAJU KURUNG

 KOD : MCS 22
HARGA : RM 5
SAIZ : 1 TAHUN
Sold to Ayu Rahayu



KOD : MCS 23
HARGA : RM 5
SAIZ : 1 TAHUN
Sold to Ayu Rahayu
 


KOD : MCS 24
HARGA : RM 5
SAIZ : L




KOD : MCS 25
HARGA : RM 25
SAIZ : 1-2 TAHUN
 P/S :HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN


BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 07

"CAHAYA CINTA" 
penulis AISHAH ABU HASSAN. 

 
 KOD : NV 07
Harga : RM 20 (N.P:RM25.90)
Bil Mukasurat : 708 m/s 
SOLD TO EYDA MAN

Sinopsis

"Perkahwinan yang bukan atasa pilihan hati mengundang penderitaan Anis. Namun begitu, berkat kesabaran dan anak yang dikandungnya telah menguatkan semangat Anis untuk mencintai suaminya, Nizam biarpun lelaki itu tidak pernah membahagiakannya. Kehadiran Rizman, majikan Anis yang kacak dan sentiasa mengambil berat ke atas diri wanita itu telah menggugat perasaannya yang sememangnya dahagakan kasih sayang seorang insan bernama lelaki. Mampukah Anis menahan perasaannya pada Rizman? Adakah Nizam akan berubah menjadi seorang suami yang diimpikan oleh Anis?"

"Riz ikhlas mencintai Anis. Kalau boleh, Riz nak jadi papa Aishah dan....suami Anis sampai bila-bila" ~Rizman

"Raz akan terus tunggu Anis. Dalam hidup Raz, Raz tak pernah putus asa dalam hubungan percintaan tapi Raz yang selalu ditinggalkan. Tapi kali ini, Raz tak mahu kehilangan orang yang Raz sayang lagi. Raz akan terus cuba dapatkan Anis. ~Razman

Jika berminat, boleh e-mail saya di fadilaz_29@yahoo.com atau SMS saya di no 019-7270181

P/S : Harga tidak termasuk kos Penghantaran. Kos Penghantaran adalah RM 7 bagi Bundle Novel. 


Jumaat, 11 Februari 2011

BUNDLE BUKU-BK 02

 BISNES INTERNET
BINA..UPLOAD..URUS
KOD : BK 02
Harga : RM 14.00
Kos Pos : RM 6

Melalui buku ini, anda didedahkan dengan panduan lengkap bagaimana hendak memulakan bisnet internet. Turut diterangkan sistem-sistem yang diperlukan bagi membolehkan kita berurus niaga melalui internet. Ia memberi jawapan yang membolehkan anda mengatasi masalah berkaitan dengan memulakan bisnes internet.
Di dalam buku ini banyak persoalan akan terjawab mengenai bisnes internet.

Jika berminat, boleh e-mail saya di fadilaz_29@yahoo.com atau SMS saya di no 019-7270181


Khamis, 10 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 06

 WARNA CINTA KITA
KOD : NV 06
Harga : RM 16 (NP: RM 22.90)
Bil Mukasurat : 622 m/s
SOLD TO CHA

Sinopsis:
Cinta ini telah lama lahir buatmu, kasih....Aku terlalu mendambakanmu walaupun terpaksa melempar adat dan resam. Aku terlalu ingin memilikimu kasih. Aku selalu mengimpikan kita berdua hidup bersama dalam mahligai indah yang dihadiahkan papa. Pintalah apa saja, kasihku....akan kuberikan sebagai bukti cinta kasihku ini.

Namun kasih, mengapakah kau tak pernah memahami? Keegoanmu membuatkan aku nanar. Kau buatkan aku merana. Kau buatkan aku sakit jiwa. Kau membuatkan aku hilang arah tujuan. Sampai hatimu, kasih....kau buat aku seperti sampah sedangkan letakmu di hatiku terlalu tinggi... Tiadakah ruang untukku di hatimu, kasih?  


Jika berminat, boleh e-mail saya di fadilaz_29@yahoo.com atau SMS saya di no 019-7270181

P/S : Harga tidak termasuk kos Penghantaran. Kos Penghantaran adalah RM 7 bagi Bundle Novel. 

Rabu, 9 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 05

 CINTA TIADA AKHIRNYA


Kesinambungan "OMBAK RINDU"
KOD : NV 05
HARGA : RM22 (n.p: RM 22.90)
Bil mukasurat : 566m/s
SOLD TO EYDA MAN
Buku nie baru lagi dan belum dibaca berbanding buku sebelumnya, 
sebab saya beli 2 buku
 
Sinopsis:
Rentetan perkahwinan rahsia antara Izzah dan Hariz di Ombak Rindu dipanjangkan lagi di dalam "Cinta... Tiada Akhirnya".
 
Kehidupan menjanjikan segalanya. Pahit, manis, suka dan duka. Satu perjalanan anugerah dari Maha Pencipta yang menjanjikan kematian dalam kembara kehidupan. Bagi kaki yang melangkah dan tangan yang menadah, terpulang pada insan itu sendiri mencorak hidupnya.

 
Nak tahu kisah selanjutnya....Meh beli Novel nie.
Berminat, email saya di fadilaz_29@yahoo.com
atau SMS di 019-7270181

P/S : Harga tidak termasuk kos Penghantaran. Kos Penghantaran adalah RM 7 bagi Bundle Novel.

Selasa, 8 Februari 2011

BUNDLE BUKU-BK 01

 BUAT DUIT DENGAN JUAL PAKAIAN

 KOD : BK 01
Harga : RM 13
Kos Pos : RM 6

Jika berminat, boleh e-mail saya di fadilaz_29@yahoo.com atau SMS saya di no 019-7270181




Jumaat, 4 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 03

MURNI KASIH 
Penulis : NORHAYATI BERAHIM
 KOD : NV 03
HARGA : RM 16 (n.p: RM 23.90)
Bil mukasurat : 669 m/s
SOLD TO MIMIE 

SINOPSIS:
Kenapa terlalu sukar dia mahu melafazkan apatah lagi mahu meluahkan. Apakah cinta itu sebenarnya hanya mainan perasaan? Tetapi kenapa semakin disimpan, semakin terdera rasanya? Ahh..segalanya benar-benar menyakitkan. Dipendam, terasa sakit, mahu diluah terasa perit. Lantas lelaki itu sedar, dia perlu membuat keputusan....


Khamis, 3 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 04

CINTA PERTAMA
Penulis : NORHAYATI BERAHIM


KOD : NV 04
HARGA : RM12 (N.P: RM 19.90)
Bil mukasurat : 503m/s
SOLD TO MIMIE

SINOPSIS:
Dia lelaki tampan yang mempunyai segala-galanya. Namun dia juga insan biasa yang punya kekurangan. Dia tidak sesekali percaya pada cinta. Bagi dia cinta suci hanya sekadar omongan yang tidak pernah menjadi kenyataan. Baginya, mana ada perempuan yang setia, mana ada perempuan yang suci cintanya. Selagi kesan luka masih terasa, masih kukuh menampar ingatan, dia lebih senang sendirian. Tidak disakiti dan menyakiti.

Secantik mana gadis yang hadir, rasa cinta tetap asing dalam hatinya. Tapi sampai bila dia mampu mengasingkan cinta dengan dirinya. Lantas, ketika hadir seseorang gadis yang penuh pengertian dan kejujuran, tercuit jua tangkai hati dan perasaan.

Apkah akan dibiarkan igauan lampau menguasai diri hingga rasa cinta yang mula bertunas tidak sempat dinikmati...atau memberi ruang pada cinta yang pertamakali mengetuk hati? Dia keliru, adakah ini yang dinamakan cinta pertama...terseksa dalam keindahan?


BUNDLE (GAUN + BAJU KURUNG)


 KOD : MCS 18
SAIZ : 1 TAHUN
HARGA : RM 5
Sold to Ayu Rahayu



 KOD : MCS 19
SAIZ : 1-2 TAHUN
HARGA : RM 15



 KOD : MCS 20
SAIZ : 1-2 TAHUN
HARGA : RM 25


 KOD : MCS 21
SAIZ : 12-18 BULAN
HARGA : RM 6

Rabu, 2 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 02

Kesinambungan "OMBAK RINDU"
KOD : NV 02
HARGA : RM15
Bil mukasurat : 566m/s
SOLD TO UMIE

Sinopsis:
Rentetan perkahwinan rahsia antara Izzah dan Hariz di Ombak Rindu dipanjangkan lagi di dalam "Cinta... Tiada Akhirnya".
Kehidupan menjanjikan segalanya. Pahit, manis, suka dan duka. Satu perjalanan anugerah dari Maha Pencipta yang menjanjikan kematian dalam kembara kehidupan. Bagi kaki yang melangkah dan tangan yang menadah, terpulang pada insan itu sendiri mencorak hidupnya.
Nak tahu kisah selanjutnya....Meh beli Novel nie.

P/S : Harga tidak termasuk kos Penghantaran. Kos Penghantaran adalah RM 7 bagi Bundle Novel.


Selasa, 1 Februari 2011

BUNDLE NOVEL CINTA-KOD NV 01


RINDU CINTAKU adalah kesinambungan "OMBAK RINDU" & "CINTA...TIADA AKHIRNYA"
KOD : NV 01
HARGA : RM 16
Bil Muka surat : 634 m/s
SOLD TO UMIE

 SINOPSIS CERITA:
Izzah tercari-cari ketika dirinya hilang ingatan. Mimpi-mimpi ngeri tentang suaminya berkunjung datang dalam kotak minda menambah kekeliruan, menjadikan dia kedinginan dalam cinta Hariz yang sentiasa membara. Izzah pulih saat konflik memuncak dan dia tak berdaya untuk menggalas beban yang membelenggu hati bila cinta suami ditagih insan lain walau maruah menjadi taruhan. 

Hariz yang keresahan terus dilanda tsunami permasalahan. Neraca karma beralun ganas melibas keegoannya. Hariz hilang punca, hilang kuasa dan hilang Izzah. Namun, membuang cintanya pada isteri tercinta tidak pernah wujud dihatinya walau dalam keterpaksaan. 


P/S :Harga tidak termasuk kos penghantaran. Kos Penghantaran bagi BUNDLE NOVEL adalah RM 7 (tertakluk kepada berat novel tersebut)







BUNDLE KANAK-KANAK (PART IV)

 KOD : MCS 14
SAIZ : 18 BULAN KE BAWAH
HARGA : RM 10


 KOD : MCS 15
SAIZ : 12-18 BULAN
HARGA : RM 10
SOLD TO AZLIZA


 KOD : MCS 16
SAIZ : 2 TAHUN
HARGA : RM 8




 KOD : MCS 17
SAIZ : 1-2 TAHUN 
HARGA : RM 4

P/S : Harga tidak termasuk kos penghantaran 

Template by:

Free Blog Templates