Jumaat, 30 September 2011

Tempahan Diana

HP Charm lagi...

Harga RM 3.50

Khamis, 29 September 2011

Tempahan June

Cross-stitch Frame


Harga RM 20

Rabu, 28 September 2011

Tempahan Zura

Zura tempahCross-stitch nama yang boleh digantung di kereta. Jadi Dilaz tambah tali di atasnya untuk di gantung di dalam kereta.

Design macam nie RM 7

Dan yang nie

RM 6 je

Selasa, 27 September 2011

Tempahan Ika

Cross-stitch keychain dibuat untuk tempahan Ika. Ika minta tulis nama Ika rizal dan di tengah-tengah tulisan letak dua biji buah strawberry. 

Harga RM 7

Isnin, 26 September 2011

Tempahan Farhana dan Mastura

Tempahan nie dah siap dan dah diberi kepada Farhana dan juga Mastura. Mereka berdua nak HP Charm. Comel sangat. Suka tengok. Mereka berdua pun suka. Bile orang suka, Dilaz lagi suka sebab orang suka cara kerja kite.

Sabtu, 24 September 2011

Tempahan Diyana

Diyana buat tempahan key chain Cross-stitch. Keychain nie kalau comel2 cantik.

Harga RM 8


Dilaz tengah reka design untuk keychain nie. Nak buat design lebih menarik

Jumaat, 23 September 2011

Tempahan dari Eisya

Ini pula tempahan dari Eisya. Eisya minta buat Cross-stitch yang boleh gantung kat kereta. Mari tengok hasilnya

Harga RM 8

Khamis, 22 September 2011

Tempahan Pertama 2011- Ayu

Inilah tempahan pertama Dilaz untuk tahun 2011. Tempahan dari Ayu. Ayu minta Dilaz buat Cross-stitch untuk Frame. Inilah hasilnya

Harga RM 15
Cantik tak? Kalau berminat boleh buat tempahan

Jumaat, 16 September 2011

Tempahan Cross-stitch

Salam semua. 
Lama Dilaz tak update blog nie. Asyik update blog personal je sampai lupa blog bisnes.huhuhu. Hari ini Dilaz nak update blog nie dengan Tempahan Cross-stitch. Dilaz nak buka tempahan kepada sesiap yang berminat untuk tempah Cross-stitch sebagai hadiah dan cenderahati di majlis kawan-kawan. Sesiapa berminat bolehlah e-mail Dilaz di fadilaz2983@gmail.com.

Harga bergantung pada design dan saiz cross-stitch tersebut. Ini antara Cross-stitch yang telah Dilaz buat. 


Dilaz buat cross-stitch frame dan juga key chain. Nak order untuk cenderahati pun boleh. Lepas nie Dilaz update semua tempahan yang telah dibuat dan customer Dilaz pun dah ambil. 

Template by:

Free Blog Templates