Khamis, 31 Disember 2015

Patung kura-kura

Patung kura-kura ni comel sangat. Kualiti kain yang best. Boleh dibasuh, buka zip keluarkan isi perut pastu basuh. Gebu gebas gitu. Anak pasti sukakannya. 

Kura-kura ikut pergi ofis


Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Selasa, 29 Disember 2015

Testimoni anak selepas minum Tamar Cocoa

Alhamdulillah, Mama QD nak share satu Testimoni Tamar Cocoa yang diberi kepada anaknya. Selepas minum Tamar Cocoa, selera makan anak semakin bertambah. Makan berkali dan ikut waktu makan. Kesihatan anak juga bertambah baik dan jarang demam. Mama QD pun tengok anak beliau sendiri semakin aktif dan bijak. Syukur selalu ia mendapat manfaat dan khasiat Tamar Cocoa dengan izin Allah.

Testimoni Tamar Cocoa


Antara kelebihan setelah mengambil Tamar Cocoa :-
♡ Anti stress
♡ Anti oksidan
♡ Anti penuaan
♡ Anti keradangan
♡ Meransang minda
♡ Mengawal tekanan darah
♡ Mengawal kerosakan sel & tisu
♡ Proses tumbesaran kanak-kanak

Anda Beli, Kami Beri Duit!!!

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Isnin, 28 Disember 2015

Kelebihan Tamar Cocoa

Tahukah anda....Tamar Cocoa mengandungi kurma dan juga koko yang penuh khasiat dan kebaikannya tersendiri. Jom lihat kelebihan Tamar Cocoa ni.

KURMA
♡ Membantu proses pembesaran
♡ Merangsang minda kanak-kanak
♡ Perkembangan otak
♡ Membantu menurunkan tekanan darah
♡ Meningkatkan sistem pertahanan badan
♡ Kaya dengan Protein, Serat, Glukosa, Vitamin A & C, Sodium dan Potassium

KOKO
♡ Melambatkan proses penuaan
♡ Anti stres
♡ Antioksidan

Jom tukar ke #tamarcocoa

Tamar Cocoa


Tamar Cocoa ni ada 3 jenis bungkusan
1) Serbuk 900gm
2) Sachet (20 sachet)
3) Papan (20 sachet)
Harga pasaran setiap satu adalah RM 22 dan dengan pembelian pertama anda akan mendapat keahlian PERCUMA. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Mama QD.

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Tabung syiling digital

Tabung syiling digital

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah

Tabung syiling digital


Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Rabu, 23 Disember 2015

Tabung kucing comel

Dengan tabung kucing comel ni dapat memupuk minat anak menabung dari kecil. Mereka akan seronok menabung, cuma ibu ayah perlu sediakan duit syiling je. Tabung ni guna bateri AA sebanyak 2 biji. Saiz tabung kucing ni 12x10x9cm..comel jer. Hadiahkan untuk anak tersayang. Yang belum kahwin, boleh hadiahkan untuk anak buah.


Tabung kucing


Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

DIY WARDROBE 16 CUBE

DIY WARDROBE 16 CUBE

**Accessories Included:
Panel - 52pcs/54pcs
Connector - 51pcs
Door - 16pcs
Clothes Hanging Rail - 2pcs
magnet - 32pcs
Size :144cm x 35cm x 144cm


DIY WARDROBE 16 CUBE


DIY WARDROBE 16 CUBE


DIY WARDROBE 16 CUBE

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Jumaat, 18 Disember 2015

Money Safe

MONEY SAFE


πŸ’± Boleh simpan duit kertas dan syiling
πŸ’± Boleh set password
πŸ’± Manual disediakan
πŸ’± Ada warna Merah dan Biru

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Selasa, 17 November 2015

Preloved jeans kanak-kanak



Preloved seluar jeans kanak-kanak... Brand Baby Kiko Saiz L

Wasap 0197270181

SOLD to Dania
Seluar jeans kanak-kanak baby kiko

Rabu, 11 November 2015

Chocolate Melting Pot

Mama QD nak share satu produk yang sangat simple dan mudah untuk mencairkan coklat. Namanya ELECTRIC CHOCOLATE MELTING POT jenama CHOCOLATIERE. Dengan adanya periuk  ini, ibu-ibu boleh mencairkan coklat tanpa menggunakan air (double boiling). Lebih mudah dan menjimatkan masa kerana coklat boleh cair dalam masa 2 minit sahaja.



Chocolate Melting Pot

Spesifikasi:
  • Dimension:      19 x 14.5 x 10 cm
  • Pot diameter:   8.5cm
  • Pot depth:       5.8 cm
  • Voltage:          220 - 230V, 50Hz
  • Power:             25W, PTC heating component
  •                         (energy-saving and safe)
  • Warna:             Kuning

Setiap set mengandungi :
  • ·         1 X Melting pot
  • ·         1 X Spatula
  • ·         1 X Draining rack
  • ·         6 X Acuan standard
  • ·         1 X Acuan love besar
  • ·         10 X pencucuk kayu
  • ·         10 X pencucuk buah
  • ·         1 X Spiral fork
  • ·         1 x Flat fork

Ada ni hari-hari bolehlah makan strawberi cicah coklat. Dan boleh buat coklat buatan sendiri dah tak payah beli coklat lain kat luar. Jika rajin boleh buat bisnes coklat. Harga Mama QD lebih murah dari pasaran luar tau. Jika berminat boleh pm Mama QD ye.

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Isnin, 19 Oktober 2015

Jom shopping online

Siapa kat sini suka shopping online???? Jom shopping online dengan Mama QD. Macam-macam ada....barangan anak, aksesori, keperluan diri, hiasan, alatan dapur, barangan elektrik dan banyak lagi.  Meh cuci mata kat facebook Mama QD.

Ini hanya sebahagian



Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com

Ahad, 18 Oktober 2015

Kerusi santai untuk anak

Kerusi malas anak

Kerusi ni ada yang panggil kerusi malas, dan ada juga yang panggil kerusi santai. Tak kiralah nak panggil apa pun yang penting cantikkan. Kerusi ni ada 3 corak iaitu cars dan frozen (2 design). Boleh tampung maksimum anak 50kg. Hot item ni dan stok terhad. Cepatlah dapatkannya sebelum habis stok.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com

Nicer Dicer Plus...pemotong pelbagai guna

Mama QD ada barangan dapur baik yer. Nicer dicer plus aka pemotong pelbagai guna. Harga pun mampu milik dan berbaloi melabur untuk itu. Semua jenis potongan ada dan jimatkan masa kawan2 memasak makanan kegemaran keluarga tersayang. Apa tunggu lagi jom dapatkannya hari ini.


Nicer dicer...pemotong pelbagai guna
Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Motivasi pagi

Selamat hujung minggu.

Lepas ni nak tukar gelaran kepada Mama QD. Semoga rezeki kami sekeluarga lebih baik dan dimurahkan rezeki Allah dalam pelbagai bentuk. Mama QD juga doakan kawan2 semua dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik. Amin

Motivasi diri

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Sabtu, 17 Oktober 2015

Spice rack

Selalu kat dapur simpan rempah ratus dalam bekas kan. Apa kata tukar ke spice rack ni. Lebih kemas dan mudah semasa memasak. Hanya buka penutup dan tuang ke dalam masakan. Dapur pun nampak cantik kan.

Spice rack

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB Page: Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
Email : fadilaz2983@gmail.com


Bekas tisu

Selalu dalam kereta kotak tisu bersepahkan dan kekadang tu tercari-cari mana letakkan. Mama QD ada penyelesaiannya dengan adanya bekas tisu ini.

Bekas tisu

Mudah kan. Semasa memandu pun boleh ambil tisu dan lebih kemas letak dalam kereta. Bekas tisu ni hot item tau. Rugi siapa tak ada tau. Nak hubungi Mama QD ye.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Testimoni Tamar Cocoa

Assalammualaikum semua.

Syukur kepada Allah Mama QD dapat feedback positif dari customer pertama kali minum air tamar cocoa. Ibu comel tersebut beri air tamar cocoa pada anaknya dan anak suka dan sedap katanya. Terus ibu tu jadi ahli Al Haddad dan beli terus 2 bag tamar cocoa serbuk untuk keluarga. Pilihan yang bijak dan terbaik.


Jom tukar kepada tamar cocoa. Anda beli kami beri duit. Best kan.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Isnin, 5 Oktober 2015

10 kuasa untuk berubah

10 kuasa untuk berubah

Power of Gratitude (Kuasa Bersyukur)
Power of Giving (Kuasa Memberi)
Power of Focus (Kuasa Fokus)
Power of Dreams (Kuasa Impian)
Power of Action (Kuasa Bertindak)
Power of Character (Kuasa Karakter)
Power of Emotion (Kuasa Emosi)
Power of Teamwork (Kuasa Kerjasama)
Power of Contribution (Kuasa Sumbangan)
Power of Attitude (Kuasa Sikap)

10 kuasa untuk berubah

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Sabtu, 19 September 2015

Coklat Panas Elak Kedutan

[Coklat Panas Elak Kedutan]

Segelas coklat panas mengandungi antioksidan yang cukup tinggi. Ia membantu anda bebas kedutan di wajah dan memberikan wajah lebih bercahaya. 




Tak percaya, cuba amalkannya setiap pagi. Pilihan saya secawan Tamar Cocoa. MasyaAllah lazatnya.....

#mamaqdcollection
#tamarcocoa

Dilla
sms/whatsapp 019-727 0181
FB Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Sabtu, 5 September 2015

Kopi Arabica Tongkat Ali & Ginseng Al Haddad

Bagi pengemar kopi bolehlah Cuba kopi arabica tongkat ali & ginseng keluaran Al Haddad ni. Ia sesuai untuk lelaki yang ingin mengekalkan kesihatan dalaman. Jom tukar ke kopi arabica ini 



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com



Jumaat, 4 September 2015

Wangian Sunnah Al Haddad

Wangian Sunnah Al Haddad diadun dengan 9 herbs. Ada 2 botol iaitu Aura Concentrated Beauty Dan Crystal Pati Wangian Tulen. Harum baunya. Cubalah pasti suka.





Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com



Natural Hair Cream Al Haddad

Kebaikan Natural Hair Cream All Haddad

* Menghilangkan jeragat
* Merawat luka-luka kecil
* Menghilangkan kelemumur
* Merawat bisul & kudis buta
* Mengelakkan kulit kepala kering

Harga pasaran: RM 16.50 SM /RM 19.60 SS




Dilla
Founder DF Legasi
SMS/WhatsApp 019-727 0181
FB Page : Mama QD Collection
IG : @mama_qd_rich
Email: fadilaz2983 @gmail.com

Sabtu, 22 Ogos 2015

Soy Collagen Al Haddad

Assalamualaikum semua.

Al Haddad pun ada keluarkan Collagen tau. Namanya Soy Collagen Classic. Ia dalam bentuk sachet jadi mudah dibawa ke mana saje anda pergi. Paling penting lelaki dan wanita boleh ambil. Suami isteri cantik dan nampak muda bersama. Best kan.

Ini kebaikan Soy Collagen keluaran Al Haddad



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com


Sunnah sebelum tidur

Dilla nak simpan di sini sebagai simpanan peribadi dan panduan. Semoga ia juga memberi manfaat kepada semua.



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com



Rabu, 19 Ogos 2015

Kandungan dalam Tamar Cocoa


Kandungan yang ada di dalam Tamar Cocoa adalah kurma dan koko. Rasanya yang sangat lazat dan boleh diminum panas ataupun sejuk. Sudah minum pasti nak lagi. 

Dilla share sikit kebaikan Kurma dan Koko ini kepada kesihatan tubuh badan kita. 




KURMA
♡ Membantu proses pembesaran
♡ Merangsang minda kanak-kanak
♡ Perkembangan otak
♡ Membantu menurunkan tekanan darah
♡ Meningkatkan sistem pertahanan badan
♡ Kaya dengan Protein, Serat, Glukosa, Vitamin A & C, Sodium dan Potassium

KOKO
♡ Melambatkan proses penuaan
♡ Anti stres
♡ Antioksidan

Jom tukar ke #tamarcocoa . Sokonglah produk Muslim dan majukan ekonomi umat Islam.




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com




Pengedar Al Haddad diperlukan

Assalammualaikum semua.

Mama QD sedang mencari Pengedar di kawasan anda untuk produk Al Haddad. Tak kira anda bekerja atau tidak. Yang bekerja boleh tambah side income dan yang tak bekerja boleh buat income. Yang penting kenalah berusaha dan kuat semangat. Senang je konsepnya....Anda Beli, Kami bagi DUIT....!!!

Bertindaklah dari sekarang. Masih belum terlambat untuk turut serta. 





Dilla
Founder DF Legasi
Sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Page : Mama QD Collection
Instagram : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com




Khamis, 18 Jun 2015

Kebaikan COLLAGEN dan COLLA-C Catalyst


Kebaikan COLLAGEN dan COLLA C

♡ Meanjalkan dan memberi kesegaran kulit  
♡ Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut 
♡ Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap & mudah patah 
♡ Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau 
♡ Meningkatkan metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima 
♡ Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat 
♡ Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik 
♡ Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar 
♡ Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga 





Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

Email : fadilaz2983@gmail.com




Isnin, 15 Jun 2015

Testimoni Qaseh Gold Junior

Dilla nak share satu Testimoni dari seorang ibu selepas beri Qaseh Gold Junior kepada anaknya. 



Alhamdulillah batuk si kecil semakin berkurang. Semoga ia terus memberi manfaat dan kesihatan yang baik. InsyaAllah.

Pilihan TERBAIK untuk ANAK anda.

QASEH GOLD JUNIOR

1. Membantu meningkatkan TENAGA,
2. Mencerdaskan, merangsang MINDA,
3. Menyokong TUMBESARAN,
4. Menguatkan SISTEM IMUN TUBUH,
5. Menyihatkan usus serta melegakan masalah SEMBELIT.
6. Meningkatkan SELERA MAKAN.
7. Membantu dalam masalah DEMAM, BATUK, SELSEMA dan ASMA.


Make Your Own Gifts Here

Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

fadilaz2983@gmail.com



Ahad, 14 Jun 2015

VCO membantu semasa berpuasa


Macam mana persiapan puasa? Dah ready?

Bila puasa mesti ada yang letih dan tak bermaya. Rasa malas je kan. Kawan2 Nak suplemen yang boleh membantu lebih bertenaga? Cubalah VCO CATALYST. Meh Dilla belanja 1 testimoni ni.





Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

fadilaz2983@gmail.com



Ahad, 31 Mei 2015

Qaseh Gold Junior

Qaseh gold junior





KANDUNGAN:

Formulasi makanan Sunnah unggul untuk kanak-kanak iaitu Kurma, Madu, Kismis, Tiin, Zaitun, Delima, Habbatus sauda', Air zamzam, Gingko, Badam, Garam Bukit, Bayam, Za'faran, Gam Arab dan Pegaga (Centella)


FUNGSI:

1. Membantu meningkatkan TENAGA,
2. Mencerdaskan, merangsang MINDA,
3. Menyokong TUMBESARAN,
4. Menguatkan SISTEM IMUN TUBUH,
5. Membekalkan SERAT-menyihatkan usus serta melegakan masalah sembelit.


Make Your Own Gifts Here

Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

fadilaz2983@gmail.com



Sabtu, 30 Mei 2015

Qaseh Gold Kekanda

Qaseh gold kekanda



KANDUNGAN:
Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za'faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus. 

Kebaikan Qaseh Kekanda
1) Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
2) Menambah tenaga dalaman dan luaran
3) Mencerdaskan minda
4) Membuang toksin
5) Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
6) Meningkatkan sistem imun
7) Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
8) Mempercepatkan penyembuhan
9) Menstabilkan mood

Sangat sesuai untuk mereka yang sibuk dan memerlukan tenaga ekstra setiap hari!

Make Your Own Gifts Here

Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

fadilaz2983@gmail.com



Jumaat, 29 Mei 2015

Qaseh Gold Adinda

Qaseh Gold Adinda




KANDUNGAN:

Dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa. 

Fungsi Qaseh Gold Adinda
1) Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
2) Menambah tenaga
3) Mencerdaskan minda
4) Membuang toksin
5) Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
6) Meningkatkan sistem imun
7) Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
8) Mempercepatkan penyembuhan
9) Menstabilkan mood
10) Menstabilkan hormon

Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga bermula usia 3 tahun. Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi.


Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich

fadilaz2983@gmail.com



Khamis, 28 Mei 2015

Testimoni VCO Catalyst


Hari ni Dilla nak share satu testimoni dari bekas rakan sekerja yang telah mencuba VCO Catalyst. Dia sangat puas hati.




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @mama_qd_rich
fadilaz2983@gmail.com


Rabu, 27 Mei 2015

Qaseh Gold di sini

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera semua.

Mulai hari ini Dilla juga ada jual produk Qaseh Gold keluaran Ana Edar Sdn Bhd. Sesiapa yang nak mencuba dan restok produk Qaseh boleh hubungi Dilla. 





Dilla

Founder DF Legasi

sms/whatsapp 019-727 0181

FB : Nurfadilah Suardi

Page : Mama QD Collection

Instagram : @mama_qd_rich
fadilaz2983@gmail.com



Manfaat Colla-C Catalyst

Manfaat Colla-C Catalyst




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @mama_qd_rich
fadilaz2983@gmail.com


Selasa, 26 Mei 2015

Manfaat VCO Catalyst

Kebaikan VCO Catalyst



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Isnin, 25 Mei 2015

Kebaikan Collagen Catalyst

Kebaikan Collagen Catalyst





Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Ahad, 24 Mei 2015

DISKAUN RM 10

Assalammualaikum semua.

Hari ini Dilla ada buat TAWARAN HEBAT iaitu DISKAUN RM 10 untuk belian kotak kedua produk Catalyst (VCO, COLLA-C & COLLAGEN). Ia TERHAD untuk 5 orang terawal sahaja. Cepat dapatkannya HARI INI..





Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Page : Mama QD Collection
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Fibre Drink Catalyst

Kebaikan Fibre Drink




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Sabtu, 23 Mei 2015

C-Flexia Catalyst

Kebaikan C-Flexia




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Jumaat, 22 Mei 2015

Mexorea

Kebaikan Mexorea




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Khamis, 21 Mei 2015

C-Pressi Catalyst

Kebaikan C-Pressi Catalyst



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Rabu, 20 Mei 2015

Hair Treatment Revitalizer Catalyst

Ini adalah Set Penjagaan Rambut Revitalizer Catalyst. Meh baca kebaikannya






Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Selasa, 19 Mei 2015

Men Vita dan Femme Vita

Men Vita dan Femme Vita adalah set yang digalakkan diambil oleh pasangan suami dan isteri.

Ini kebaikan Men Vita dan Femme Vita





Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Isnin, 18 Mei 2015

VC Plus Catalyst

Kebaikan VC Plus Catalyst





Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Ahad, 17 Mei 2015

Money....duit



It's not about money, it's about the value of the money


Duit bukan segala-galanya tetapi segala-galanya perlukan Δ‘uit



Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Sabtu, 16 Mei 2015

C-Zyme Catalyst

Kebaikan C-Zyme Catslyst 




Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Enzyline Catalyst

Kebaikan Enzyline Catalyst






Dilla
Founder DF Legasi
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Template by:

Free Blog Templates