Isnin, 19 Oktober 2015

Jom shopping online

Siapa kat sini suka shopping online???? Jom shopping online dengan Mama QD. Macam-macam ada....barangan anak, aksesori, keperluan diri, hiasan, alatan dapur, barangan elektrik dan banyak lagi.  Meh cuci mata kat facebook Mama QD.

Ini hanya sebahagian



Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com

Ahad, 18 Oktober 2015

Kerusi santai untuk anak

Kerusi malas anak

Kerusi ni ada yang panggil kerusi malas, dan ada juga yang panggil kerusi santai. Tak kiralah nak panggil apa pun yang penting cantikkan. Kerusi ni ada 3 corak iaitu cars dan frozen (2 design). Boleh tampung maksimum anak 50kg. Hot item ni dan stok terhad. Cepatlah dapatkannya sebelum habis stok.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com

Nicer Dicer Plus...pemotong pelbagai guna

Mama QD ada barangan dapur baik yer. Nicer dicer plus aka pemotong pelbagai guna. Harga pun mampu milik dan berbaloi melabur untuk itu. Semua jenis potongan ada dan jimatkan masa kawan2 memasak makanan kegemaran keluarga tersayang. Apa tunggu lagi jom dapatkannya hari ini.


Nicer dicer...pemotong pelbagai guna
Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Motivasi pagi

Selamat hujung minggu.

Lepas ni nak tukar gelaran kepada Mama QD. Semoga rezeki kami sekeluarga lebih baik dan dimurahkan rezeki Allah dalam pelbagai bentuk. Mama QD juga doakan kawan2 semua dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik. Amin

Motivasi diri

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Sabtu, 17 Oktober 2015

Spice rack

Selalu kat dapur simpan rempah ratus dalam bekas kan. Apa kata tukar ke spice rack ni. Lebih kemas dan mudah semasa memasak. Hanya buka penutup dan tuang ke dalam masakan. Dapur pun nampak cantik kan.

Spice rack

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB Page: Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
Email : fadilaz2983@gmail.com


Bekas tisu

Selalu dalam kereta kotak tisu bersepahkan dan kekadang tu tercari-cari mana letakkan. Mama QD ada penyelesaiannya dengan adanya bekas tisu ini.

Bekas tisu

Mudah kan. Semasa memandu pun boleh ambil tisu dan lebih kemas letak dalam kereta. Bekas tisu ni hot item tau. Rugi siapa tak ada tau. Nak hubungi Mama QD ye.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
sms/whatsapp 019-727 0181
FB : Nurfadilah Suardi
Instagram : @nurfadilahsuardi
fadilaz2983@gmail.com


Testimoni Tamar Cocoa

Assalammualaikum semua.

Syukur kepada Allah Mama QD dapat feedback positif dari customer pertama kali minum air tamar cocoa. Ibu comel tersebut beri air tamar cocoa pada anaknya dan anak suka dan sedap katanya. Terus ibu tu jadi ahli Al Haddad dan beli terus 2 bag tamar cocoa serbuk untuk keluarga. Pilihan yang bijak dan terbaik.


Jom tukar kepada tamar cocoa. Anda beli kami beri duit. Best kan.

Make Your Own Gifts Here

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Isnin, 5 Oktober 2015

10 kuasa untuk berubah

10 kuasa untuk berubah

Power of Gratitude (Kuasa Bersyukur)
Power of Giving (Kuasa Memberi)
Power of Focus (Kuasa Fokus)
Power of Dreams (Kuasa Impian)
Power of Action (Kuasa Bertindak)
Power of Character (Kuasa Karakter)
Power of Emotion (Kuasa Emosi)
Power of Teamwork (Kuasa Kerjasama)
Power of Contribution (Kuasa Sumbangan)
Power of Attitude (Kuasa Sikap)

10 kuasa untuk berubah

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Template by:

Free Blog Templates