Ahad, 11 Disember 2016

Kelebihan Gojes Skin

GOJES SKIN Terhasil dari gabungan 3 CPG Obscession tetapi formulanya lagi ADVANCE dan kesannya 3 kali ganda lagi hebat 😱. Rasa Anggur yang sedap 😍. Gojes Skin ni adik-beradik dengan Fantabulous Skincare tau.

Gojes Skin 


Alhamdulillah ramai yang nakkan #GojesSkinπŸ’ƒ. Ini semua gara-gara testimoni dari wanita-wanita gojes yang dah cuba trial Gojes Skin πŸ˜‰. 

==== KELEBIHAN GOJES SKIN ====
❤ mengurangkan kedutan halus
❤ menyingkirkan toksik dalam badan
❤ menegang dan anjalkan kulit
❤ mencerahkan kulit
❤ mengecilkan pori2 kulit muka
❤ kulit lebih gebu dan lembab
❤ menaikkan seri rona merah pada kulit muka
❤ memudarkan parut 5x ganda lebih cepat

==== KEGUNAAN ====
❤ supplement ini untuk kegunaan 15-60 hari
❤ 1 sachet makan utk 3 hari
❤ kalau nak kesan cepat boleh makan 1 sachet utk 2 hari
❤ nak kesan lebih cepat boleh makan 1 sachet setiap hari
❤ koyak sachet dan terus tuang dalam mulut. boleh simpan di dalam peti sejuk utk makan keesokan hari.

❤ kesan sama cuma kadar tempoh berhasil  ikut cara di ambil
❤ 2 minggu nampak kesan  kalau makan 1 sachet 1 hari
❤ 1 bulan nampak kesan kalau makan 1 sachet utk 2 atau 3 hari

==== PANTANG LARANG =====
❤ Period tak boleh makan
❤ ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah tak boleh makan
❤ pengidap penyakit CYST dan THYROID tak boleh makan

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 10 November 2016

Tabung ATM



Money Safe
Tabung ATM 

πŸ’œ Tabung lain dari yang lain
πŸ’— Sesuai dijadikan hadiah harijadi, hadiah perkahwinan atau sebarang majlis 
πŸ’— Boleh simpan duit syiling dan duit kertas
πŸ’— Boleh set password sendiri
πŸ’— Menyimpan duit seperti di CDM 
πŸ’— Tabung akan berbunyi beep jika dibuka lebih 15 saat
πŸ’— Saiz tabung 19 cm (tinggi) x 13 cm (lebar) x 12 cm (luas) 
πŸ’— Guna bateri AA 3 Biji (bateri tidak disediakan)

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Sabtu, 29 Oktober 2016

Tabung Syiling Kucing

Syiling tak de dan susah nak jumpa bersepah kat rumah.... 

Ini mesti gara-gara Tabung Kucing ni. Anak pantang nampak duit syiling terus bagi Kucing ni makan. Katanya "Sian Kucing ni lapar tak de duit nak makan nak beli makan πŸ˜…πŸ˜…". Tabung ni ada bunyi tau.

Tabung Syiling Kucing 

Hadiahkan anak sorang  satu Tabung Unik ni. Dalam masa yang sama dapat memupuk minat menabung dari kecil.

Nak lebih jimat, ambillah COMBO SUPER JIMAT TABUNG UNIK.

Combo Super Jimat 


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 28 Oktober 2016

Combo Super Jimat Tabung Unik -Tabung Syiling Digital dan Tabung Money Safe


Kalau anda mahu MELANCONG, pasti anda kena MENYIMPAN. Jom MENABUNG dengan TABUNG UNIK dari Mama QD Shoppe ni. Tabung Syiling Digital (Hitam) dan Tabung Money Safe (Merah @ Biru). Lebih seronok dan pasti nak menabung setiap hari.


Tabung Syiling Digital dan Tabung Money Safe 

Tabung Syiling Digital tu boleh terus kira jumlah duit syiling yang dimasukkanπŸ‘. Boleh kira duit syiling lama dan baru. Ada paparan skrin LED yang menunjukkan jumlah syiling. Jadi tak penat lah nak mengira syiling lagi. Tabung Money Safe ia sedut duit macam kat Mesin ATM tau. Jom menabung. SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA BOLEH MELANCONG ✈

Nak lebih jimat ambil COMBO SUPER JIMAT TABUNG UNIK ni.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 27 Oktober 2016

Tabung syiling Monster

Tabung syiling Monster ini ada bunyi dan lampu. Setiap kali Monster ambil duit syiling, ia akan mengeluarkan bunyi dan Berlampu. Anak pasti seronok melihatnya. 

Tabung syiling Monster 

Apa kata Hadiahkan anak sorang  satu Tabung Unik ni. Dalam masa yang sama dapat memupuk minat menabung dari kecil.

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 21 Oktober 2016

TABUNG SYILING DIGITAL....TIDAK PENAT LAGI MENGIRA SYILING

TIDAK PENAT LAGI MENGIRA SYILING

πŸ‘‰ Suka menabung syiling tapi malas nak mengira bila sudah penuh.
πŸ‘‰ Syiling selalu bersepah-sepah di rumah dan pejabat
πŸ‘‰ Baru mula nak menabung untuk masa depan
πŸ‘‰ Nak didik anak-anak belajar menabung dari kecil
πŸ‘‰ Buntu nak bagi hadiah hari lahir untuk yang tersayang

TABUNG SYILING DIGITAL pilihan yang terbaik untuk andaπŸ‘. TERLARIS DI PASARAN dan mendapat PERMINTAAN TINGGI.
Tabung syiling digital 

KELEBIHAN TABUNG SYILING DIGITAL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
πŸ’° Mudah mengira duit syiling yang dimasukkan
πŸ’° Boleh mengira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Ada paparan jumlah syiling (Screen LED)
πŸ’° Mendidik anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah

CIRI-CIRI TABUNG
~~~~~~~~~~~~~~~
πŸ’° Guna bateri AAA 2 biji (bateri tidak disediakan)
πŸ’° Saiz tabung ...16 cm (Tinggi) dan 11.5cm (Lebar)
πŸ’° Menyimpan RM 300 ke RM 400 ( bergantung syiling yang dimasukkan)

Jom MENABUNG dengan TABUNG SYILING DIGITAL. Sikit-sikit lama-lama jadilah banyak. Cepat dapatkannya HARI INIπŸ˜‰

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 13 Oktober 2016

Menabung dengan Tabung Syiling Digital

Menabung dengan Tabung Syiling DigitalπŸ‘. Salah satu πŸ”₯πŸ”₯ ITEM Tabung Unik.

Tabung syiling digital
Tabung syiling digital 

πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
πŸ’° Guna bateri AAA 2 biji (bateri tidak disediakan)
πŸ’° Saiz tabung ...16 cm (Tinggi) dan 11.5cm (Lebar)

Sikit-sikit lama-lama jadilah banyak. Cepat dapatkannya HARI INIπŸ˜‰

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Ahad, 2 Oktober 2016

Salam Maal Hijrah 1438H

Selamat tahun baru Islam. Semoga tahun baru ini kehidupan lebih baik dan lebih berjaya. Semoga dipermudahkan segala urusan dan menjadi insan yang lebih baik. Aamiin InsyaAllah 

Maal Hijrah 

Jumaat, 23 September 2016

Dian'z Vitamin C & E

Dian'z Vitamin 

KANDUNGAN DIAN'Z VITAMIN C & E :

Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :
1. 1000mg Vitamin C daripada oren :
✔ Menyinkirkan toksik dalam badan
✔ Melancarkan sistem perkumuhan
✔ Merawat jerawat, jeragat dan parut

2. 1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
✔ Sangat tinggi khasiatnya
✔ Melembapkan kulit
✔ Mengecilkan liang roma yang terbuka
✔ Mencegah kanser

3. 2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
✔ Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
✔ Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
✔ Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
✔ Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

4. 2000mg Glutathione :
✔ Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
✔ Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

5. Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 22 September 2016

Jerawat hilang dalam seminggu dengan Dian'z Vitamin

Wow!!!!
MasyaaAllah. Baru seminggu consume Dian'z Vitamin, jerawat kat dahi hilang. Dahi licin je. Kulit pun makin cerah dan bersih .

Testimoni Dian'z Vitamin 


KANDUNGAN DIAN'Z VITAMIN C & E :
Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :
1. 1000mg Vitamin C daripada oren :
✔ Menyinkirkan toksik dalam badan
✔ Melancarkan sistem perkumuhan
✔ Merawat jerawat, jeragat dan parut

2. 1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
✔ Sangat tinggi khasiatnya
✔ Melembapkan kulit
✔ Mengecilkan liang roma yang terbuka
✔ Mencegah kanser

3. 2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
✔ Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
✔ Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
✔ Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
✔ Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

4. 2000mg Glutathione :
✔ Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
✔ Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

5. Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 14 Julai 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Mama QD Shoppe mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. 

Selamat hari raya Aidilfitri 


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 22 Jun 2016

Shopping Online di Mama QD Shoppe

Bismillahirrahmannirrahim...

Nak bershopping online boleh la singgah di page Mama QD Shoppe nie. Ada TABUNG SYILING DIGITAL, TABUNG KUCING, TABUNG ATM KARTUN , TABUNG MONEY SAFE dan banyak lagi. Nak tahu lebih singgah lah page Mama QD Shoppe.
Mane tau ade yg berkenan dihati dah boleh terus order.
Jom like page Mama QD Shoppe..

Mama QD Shoppe

HAPPY SHOPPING WITH MAMA QD SHOPPE

WhatsApp ke " 019 727 0181"
WhatsApp ke " 019 727 0181"
WhatsApp ke " 019 727 0181"

THANK YOU 󾌲

Jom LIKE PAGE Mama QD ShoppeπŸ‘‡
https://m.facebook.com/Mama-QD-Shoppe-235695703155204/
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 7 Jun 2016

Saiz Tabung mischief Saving box

Saiz tabung mischief Saving box...Tabung panda

Saiz tabung mischief Saving box

🐼 Boleh simpan duit syiling
🐼 Ada bunyi kucing apabila ia ambil syiling
🐼 Didik anak menabung dari kecil
🐼 Sesuai dijadikan sebagai hadiah harijadi  @ hari istimewa anak
🐼 Saiz tabung 12 x 11.5 x 10cm
🐼 Guna bateri AA 2 Biji (bateri tidak disediakan)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Mischief Saving box-Tabung Panda

Tabung panda

Mischief Saving box-Tabung panda 

🐼 Boleh simpan duit syiling
🐼 Ada bunyi kucing apabila ia ambil syiling
🐼 Didik anak menabung dari kecil
🐼 Sesuai dijadikan hadiah harijadi @ hari istimewa anak
🐼 Saiz tabung 12 x 11.5 x 10cm
🐼 Guna bateri AA 2 Biji (bateri tidak disediakan)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Isnin, 6 Jun 2016

Mama QD Shoppe

Bismillahirrahmannirrahim
Mama QD Shoppe

● MONEY SAFE

● BEKAS TISU KERETA

● TABUNG SYILING PANDA

● TABUNG SYILING KUCING
MMama QD Shoppe 

Nak terus WhatsApp Mama QD 0197270181 (FAST RESPOND)

Jom la like page Mama QD utk lihat pelbagai barangan yg ada.
MAMA QD SHOPPE

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selamat berpuasa

Selamat berpuasa dari Mama QD Shoppe.
Selamat berpuasa 

Semoga lebih dimurahkan rezeki dan Mendapat keberkatan Allah di bulan Ramadhan ini. Aamiin InsyaAllah

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 1 Jun 2016

Dian'z Vitamin

Best Dian'z ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Rasa sedap bila dihisap. Macam tagline dia...HISAP HISAP TERUS CANTIK. Gabungan Vit C & E. Memang berbaloi dengan harganya.

Kebaikan Dian'z vitamin


Tapi janganlah fikir sekali hisap dah cantik. Kenalah konsisten makan. Baru nampak hasilnya. Ni baru makan bape biji dah kata vitamin ni x bagus. Sendiri fikirlah.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 31 Mei 2016

Apple Learning


Apple Learning

πŸ‘Ά Permainan Kanak-kanak Muslim
πŸ‘Ά Sesuai dibawa ke mana sahaja
πŸ‘Ά Menarik minat kanak-kanak mempelajari asas Al-Quran
πŸ‘Ά 26 doa-doa harian, 16 surah-surah pendek, 6 lagu kanak-kanak dan bacaan dalam solat
πŸ‘Ά Sesuai dijadikan hadiah atau cenderahati

Apple Learning 

Saiz ukuran : 15 cm x 20cm
Jenis bateri: bateri AAA (3 biji) - bateri tidak disediakan
Akseori tambahan: Tali bagi kemudahan untuk menggantung di mana sahaja


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 15 April 2016

Seronok menabung

Tabung Syiling Digital ni Memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Tak penat lagi nak kira duit syiling. Boleh tahu nilai duit yang dimasukkan ke dalam Tabung. Ramai yang ada Tabung ni, seronok menabung πŸ’°. 

Tabung syiling digital

Tabung syiling digital 

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Tidak lagi penat mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi, hadiah perkahwinan @ cabutan bertuah
πŸ’° Guna bateri AAA (2biji)....bateri tidak disediakan

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Isnin, 11 April 2016

Motivasi #18

Jika setiap hari dipenuhi dengan keyakinan...
Maka tiada ruang sekecil apa pun bagi...
Kekecewaan dan penyesalan

Motivasi

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Mini Tobot X


Mama QD nak buat clearance stok untuk MINI TOBOT X ni. Tak nak simpan stok lagi. Siapa nak boleh wasap Mama QD ye

Mini Tobot X

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Patung kura-kura comel

Patung kura-kura ni comel sangat. Kualiti kain yang best. Boleh dibasuh, buka zip keluarkan isi perut pastu basuh. 

Patung kura-kura

Gebu gebas gitu. Adik ni suka sangat dan bertambah koleksi patung kura-kura.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 24 Mac 2016

Motivasi #17

When you focus on problems,
You will have more problems.
When you focus on possibilities,
You will have more opportunities.

Motivasi

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 23 Mac 2016

Promosi Tobot Y dan TOBOT Z.....AuTobot

Mama QD ada buat PROMOSI untuk TOBOT Y dan TOBOT Z. Harga lebih murah dari pasaran. Yang best ada PERCUMA KERETA LEGO dan LEGO. Cepat whatsapp Mama QD sebab stok terhad.

Tobot Z


Tobot Y

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #16

You Dont have to be GREAT TO START
But you have to START TO BE GREAT


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 22 Mac 2016

Tabung Syiling Digital

Wahhh.....ramai order Tabung Syiling Digital ni. Seorang je order 2 tabung. Nak kumpul duit syiling banyak-banyak katanya. Uolls dah ada lum? Seronok menabung dengan Tabung Syiling Digital ni tau.

Cepat dapatkan HARI INI sebelum habis. Permintaan tinggi ni.

Tabung Syiling Digital


Tabung syiling digital 

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Tidak lagi penat mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi, hadiah perkahwinan @ cabutan bertuah
πŸ’° Guna bateri AAA (2biji)....bateri tidak disediakan

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 17 Mac 2016

Motivasi #15

I walk slowly,
But I never walk backward.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 16 Mac 2016

Menabung dengan Tabung Syiling Digital

Tabung syiling digital ni best tau sebab ia boleh kirakan duit syiling lama dan baru. Tak payah penat nak kira sendiri duit syiling tu. Hadiahkan pada anak pun bagus untuk mendidik mereka menabung dari kecil. Mama QD buat bahagian dengan Tabung Syiling Digital ni. Satu untuk percutian, satu untuk saving dan satu untuk shopping. 

Tabung syiling digital


Boleh merancang untuk masa depankan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Korang boleh gak buat nama lain untuk tabung tu. 

Tabung syiling digital

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
Juga hadiah perkahwinan (lain dari yang lain)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #14

Work hard and NEVER Excuses

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Ahad, 13 Mac 2016

Paling laris

Korang tau tak.... De'Xandra Bombshell ni perfume Paling laris dan tinggi permintaannya.

Bauan yang sangat Fresh, Soft dan Sexy 😍😍😍. Inspired Perfumes dari Victoria's Secret. Patutlah De'Xandra Bombshell ni paling laris dan sering habis di HQ. Siapa dah cuba pastinya tak nak yang lain😁😁😁. 


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Shake N Take

Shake N Take
Shake n Take

Semudah ABC...Masukkan bahan yang nak dikisar, kisar dan boleh terus minum. Ada shake n take ni, hari-hari boleh minum air smoothie atau air kegemaran anda. Dalam kereta pun boleh minum, kalau tak sempat. 


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #13

Buangkan tunggu dulu dan lakukan sekarang.
Waktu tak akan tunggu.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Sabtu, 12 Mac 2016

Saat Terindah


Selalu keluar dating pasti spray Perfume kan. Sampai si dia ingat bau Perfume yang kita pakai. Itulah saat Terindah yang tak boleh dilupakan πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Lagi-lagilah kalau si gadis pakai perfume De'Xandra Our Moment ni.

De'Xandra Our Moment


Soft dan rasa fresh je bila bersamanya 😍😍😍. Cuba hadiahkan yang tersayang Perfume ni, pasti dia melompat-lompat tau.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Money safe macam CDM

Seronok adik ni dapat tabung Money Safe 😍😍😍.
Money safe

Boleh set password tau, Money Safe ni macam CDM.. Boleh simpan duit syiling dan duit kertas. Siapa yang dah ada tahu betapa best yer simpan duit dalam tu 😁😁😁

Nak....carilah Mama QD πŸ˜†


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #12

Kalau peluang tidak datang,
Kita perlu usahakan peluang sendiri.

Motivasi


Carilah peluang dan lakukan dengan terbaik sehingga menjadi kejayaan yang terindah.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 11 Mac 2016

Setanding produk Antarabangsa

Memang terbaiklah....Setanding Perfume Branded laa πŸ‘πŸ‘πŸ‘

De'Xandra Bombshell

Jimat duit dengan Perfume De'Xandra Bombshell ni... Bau yang sama dengan Perfume Branded dan tahan lama. I like 😍😍😍😍


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Memo botol 420ml

Memo botol 420ml ni Comel dan mudah dibawa ke mana saje. Hanya simpan dalam handbag. Nak minum terus je ambil dalam bag.  

Ada 4 pilihan warna πŸ‘‡

Memo botol 420ml


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #11

If you born poor it's not your mistake,
But if you die poor it's your mistake.
-Bill Gates

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 10 Mac 2016

De'Xandra Inspired Perfumes

De'Xandra Inspired Perfumes

πŸ‘ EDP Perfume 35 ml
πŸ‘ Tahan lebih 8 jam
πŸ‘ Boleh dibawa SOLAT
πŸ‘ Mudah dibawa Travel

De'Xandra Inspired Perfumes




Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Patung turtle

Wahhh seronok patung turtle mata kuyu ni  bersantai di tepi pantai. Cute kanπŸ˜†πŸ˜†
Patung turtle


Nak beri surprise untuk tersayang pun boleh.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #10

Don't lose hope!
You never know what tomorrow will bring.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 9 Mac 2016

Testimoni Tabung Syiling Digital

Adik ni dapat Tabung syiling digital terus menabung...sekejap je duit dah banyak. Bijak adik ni

Testimoni tabung syiling digital


Tabung syiling digital

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
Juga hadiah perkahwinan (lain dari yang lain)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Kawan-kawan nak juga



Nak pergi kelas tadi saya spray Perfume kat tudung. Manis manis vanilla. Sampai kelas semua kawan-kawan tegur. Wanginya bau. Kawan-kawan nak juga pakai perfume bau yang sama πŸ˜…πŸ˜…. 

Hebat sungguh penangan De'Xandra La Via Belle ni. Student pun mampu beli 😊.

De'Xandra La Via Belle



Itu feedback dari Mama QD Lovers. Nak mewangi juga, meh cari Mama QD.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Letgo Tobot

Mama QD nak letgo Tobot macam Danish pegang ni. Ada lagi 4 kotak. Tobot ni ada music dan lampu. Anak pasti seronok bermain. Ada warna oren dan biru. Sesuai dijadikan hadiah hari lahir anak gak ni. Setiap pembelian Tobot tu, Mama QD beri FREE GIFT Kereta Lego. Cepat wasap Mama QD πŸ‘‡πŸ‘‡



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #9

Apabila kita permudahkan urusan orang lain,
 Allah akan bantu permudahkan urusan kita



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Isnin, 7 Mac 2016

Sabtu, 27 Februari 2016

Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah

Kebaikan Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah
1) Antioksidan
2) Anti penuaan
3) Menyihatkan rahim
4) Mengawal kitaran haid
5) Memecahkan lemak dan melangsingkan badan
6) Membantu sistem pencernaan
7) Menghalus dan menegangkan kulit


Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #8

Assalammualaikum 😊😊😊

Bermula dengan sebiji benih, 
Akan menjadi sepohon buah.
Begitu juga dengan sekecil harapan,
Akan menjadi sebesar kejayaan.


Motivasi

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/