Rabu, 16 Mac 2016

Menabung dengan Tabung Syiling Digital

Tabung syiling digital ni best tau sebab ia boleh kirakan duit syiling lama dan baru. Tak payah penat nak kira sendiri duit syiling tu. Hadiahkan pada anak pun bagus untuk mendidik mereka menabung dari kecil. Mama QD buat bahagian dengan Tabung Syiling Digital ni. Satu untuk percutian, satu untuk saving dan satu untuk shopping. 

Tabung syiling digital


Boleh merancang untuk masa depankan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Korang boleh gak buat nama lain untuk tabung tu. 

Tabung syiling digital

💰 Boleh kira duit syiling lama dan baru
💰 Mudah mengira duit syiling
💰 Ajar anak menabung dari kecil
💰 Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
Juga hadiah perkahwinan (lain dari yang lain)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

0 ulasan:

Template by:

Free Blog Templates