Khamis, 28 Januari 2016

Pemanggang ajaib....HAPPY CALL


Pemanggang Ajaib... Happy Call (Double pan) merupakan alat memasak teknologi modern yang direka khas untuk anda yang inginkan kesempurnaan. Dengan ini, Kerja memasak menjadi lebih mudah seperti membakar, memanggang, menggoreng, mengukus,merebus dan sebagainya. Ia adalah Produk BEST SELLER dan produk berkualiti yang tidak diragukan lagi kualitinya.


Happy call

Ciri-Ciri :
• Dimensions: 32cm (L) x 21.5cm (W) x 6.5 cm (H)
• Material: aluminium diliputi tiga lapisan titanium
• Beratt: > 2.5kg
• Warna: Merah
• Tidak tumpah saat masakan dibolak-balik


Kenapa perlu memiliki Happy Cal ini
> Boleh masak masakan kesukaan anda dan memperoleh hasil masakan yang sangat memuaskan
> Dilengkapi bahan anti melekit/melekat pada permukaan dan lebih mudah dibersihkan.
> Boleh dimasak tanpa minyak dan sangat sesuai untuk anda yang sedang diet 
> Dapur bersih bebas percikan minyak. Tanpa asap dan bau
> Kuat dan tahan lama serta mudah dibersihkan

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #6

Semakin banyak yang anda pelajari,
Semakin anda mengenal kekurangan diri.



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 1 Januari 2016

Perfume De'Xandra

Ada tak sesiapa yang suka Wangian orang kaya?
Ala-ala gaya British Eropah kan
Tapi mesti Harganya Mahal 
Takpe saya faham keadaan macam tu

Kita teringin nak pakai minyak wangi yg mahal 
Tapi Nak beli Fikir 10 kali
Kadang tu sampai Rm800++
Alaa 30ml je hmm??????????

Tapi apakan daya 
Mampu tengok jelah takpun
Try tester je😁

Sekarang ni saya ada produk Minyak wangi Macam Orang Kaya. 
Tapi Harga dia Tak sama macam Orang Kaya...
Perkenalkan perfume De'Xandra

Perfume De'Xandra


Ade tak yang nak?
Wangian ala-ala Gentleman dan Ladies tapi dengan harga yg Mampu Milik. 
Tahan lebih lama dan boleh dibawa solat.

Nak?

Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Selamat Tahun Baru 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Hidup seseorang hanya bermakna apabila dia menyedari akan anugerah yang dimilikinya. Bersyukurlah dengan apa yang kita ada dan berkongsilah rezeki yang ada dengan orang lain.

Selamat Tahun Baru 2016

Semoga Tahun baru ini lebih dimurahkan rezeki Allah dan diberkati Allah. Jadikan masa lalu sebagai pengajaran untuk menjadi yang terbaik masa akan datang. Teruskan usaha dan sentiasalah positif.


Mama QD
SMS/WHATSAPP 019-727 0181
FB PAGE : MAMA QD COLLECTION
INSTAGRAM : @mama_qd_rich
EMAIL : fadilaz2983@gmail.com

Template by:

Free Blog Templates