Sabtu, 27 Februari 2016

Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah

Kebaikan Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah
1) Antioksidan
2) Anti penuaan
3) Menyihatkan rahim
4) Mengawal kitaran haid
5) Memecahkan lemak dan melangsingkan badan
6) Membantu sistem pencernaan
7) Menghalus dan menegangkan kulit


Kopi Arabica Manjakani dan Kacip Fatimah

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #8

Assalammualaikum 😊😊😊

Bermula dengan sebiji benih, 
Akan menjadi sepohon buah.
Begitu juga dengan sekecil harapan,
Akan menjadi sebesar kejayaan.


Motivasi

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 26 Februari 2016

2 hari tak makan nasi sebab kopi

Ini semua penangan Arabica Coffee Kacip Fatimah. Minum kopi tu 2 hari tak makan nasi, macam kenyang je. Lebih suka minum air masak. Kalau macam ni berterusan, boleh slim jawabnya. Bonus, Hubungan intim semakin Best (suami yang beritahu).

Testimoni Arabica Coffee Kacip Fatimah


Dengan pembelian kopi ini, anda layak dapat keahlian PERCUMA. Nak tahu lanjut, boleh pm Mama QD 😊

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Borong 6 biji Tabung Syiling Digital

Terima kasih Mama QD Lovers..

Akak ni borong sampai 6 biji Tabung Syiling Digital. Nak beri kepada anaknya sorang satu. Bijak akak ni didik anak menabung dari kecil 👍👍👍.

Borong 6 biji Tabung Syiling Digital


Beliau sangat puas hati dengan servis Mama QD. Meh siapa nak hadiahkan anak atau nak borong Tabung Syiling Digital ni boleh cari Mama QD.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 23 Februari 2016

Clearance stok.... Tobot

Mama QD nak buat clearance stok untuk TOBOT ni. Tak nak simpan stok lagi sebab nak beli stok lain. Siapa nak boleh wasap Mama QD ye

Mini tobot X...Percuma Kereta Lego

.

Mini Tobot X

Mini Tobot boleh tukar menjadi Kereta.

Tobot...ada bunyi dan lampu
SOLD OUT

Tobot....ada lampu dan bunyi
SOLD OUT

Autobot saiz 17 cm

Autobot saiz 17 cm

Autobot saiz 17 cm

Autobot saiz 17 cm

Autobot saiz 17 cm

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 4 Februari 2016

Testimoni De'Xandra Fresh Blossom

Testimoni pengguna De'Xandra Fresh Blossom.... Tak buka kotak pun dah wangi. Best kan. Wangian standard Antarabangsa tapi harga mampu milik dan tahan lama.


Fresh Blossom


Fresh Blossom ni Gabungan bau ROSE, FRUITY, CITRUS dan FLORAL. Memang BEST bau dia. Kalau pakai nak pergi dating memang boleh sangat spray Si merah ni.😊

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

De'Xandra Fresh Blossom inspired by DKNY

EPAL MERAH 🍎🍎🍎

Suka Apple merah tak? Mesti ramai yang suka kan. Tambah2 lagi kalau bila gigit tu krup krap krup krap bunyinya. Asyikkk. Hihihi.

Let me introduce Si Merah menawan ni.
Si merah ni nama dia FRESH BLOSSOM. Adik Si hijau BE DELICIOUS. 

De'Xandra Fresh Blossom


Si Merah ni, bau lembut daripada Si Hijau. Gabungan bau ROSE, FRUITY, CITRUS dan FLORAL. Memang BEST bau dia. Kalau pakai nak pergi dating memang boleh sangat spray Si merah ni.😊

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 3 Februari 2016

Dunhill Blue vs Dunhill Red

Blue is cool 💧💧💧
Red is hot 🔥🔥🔥

Dunhill blue vs Dunhill Red

Abang2 hensem kacak dan bergaya. Mana satu yang awak2 suka? Yang biru ke merah? Sebenarnya dua2 pun wangi.😘

Meh nak citer pasal Dunhill Blue dulu yer. Kalau sebut biru mesti terbayangkan ketenangan kan. Cool gitu. Yes.! Memang bau die sangat cool. Dengan gabungan citrus, sweet n marine menghasilkan bau yang umphh kalau nak pergi dating. Bau macho tapi lembut. Sedap sangat bau dia. 


Dunhil red pulak agak keras berbanding dunhill blue. Dah nama pun red kan. Merah menyala panas gitu. Gabungan bau citrus, vanilla, sweet dan fresh memang sangat sesuai untuk abang2 yang kerja luar. Ehhh...nak dating pun bolehla. Bau betol2 macho dan sado. 💪💪💪

So, pilihan di tangan anda. Nak pilih yang mana. Dua2 best. Dua2 wangi. Nak dua2 pun boley. 😉

Sebotol RM65 je

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #7


Jangan cepat berputus asa apabila gagal kerana kejayaan sedang menanti selepas kegagalan. 

Motivasi #7


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 2 Februari 2016

Lego Mini Figures

Mama QD nak buat clearance stok ni. Antaranya lego mini figures. Satu set hanya RM 10 belum masuk pos (ada 3 kotak).Meh cuci mata, kalau berkenan boleh hubungi Mama QD 👇


.



.


.



.



.



.



.



.



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Mug Zoku

Mug Zoku a.k.a Mug Ajaib

Mug Zoku

Simpan mug dalam freezer selama lebih kurang 8 jam ke atas. Selepas itu, keluarkan dan tuang air di dalamnya. Kacau air sehingga jadi seperti ice blended. Best tau. Boleh guna berkali2 hanya ulang langkah.


Kat bawah ini cara guna Mug Zoku lebih detail.

Cara guna mug Zoku


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Template by:

Free Blog Templates